Confuza.

joi, 25 februarie 2010

De la o vreme nu mai stiu ce e cu mine. Nu mai stiu ce simt, pentru cine. Sunt confuza. Acum o saptamana ma simteam atrasa de cineva, dar acum nu mai stiu. Nu stiu daca pur si simplu simteam nevoia de afectiune si am crezut asta sau chiar e adevarat.
Nu stiu daca e bine sa ma compar cu cineva dintr-un motiv stupid. Vreau sa nu mai fiu confuza, sa stiu ce simt si pentru cine asa cum stiu ce vreau sa fac vara asta. Nu stiu cat o sa dureze pana sa-mi dau seama, dar sper ca nu prea mult pentru ca vreau sa stiu ce o sa fac in continuare. Observ ca multi isi descriu fata/baiatul perfect, dar eu nu pot pentru ca nu stiu cum arata. Tot ce stiu e ca atunci cand o sa-l descopar o sa stiu ca el e.

2 comentarii:

Luna spunea...

Eu stiu ce simti! Stiu si pentru cine simti ce simti! :))
Asa ca, draga Valisiev Optimus Prime, vorbim intre 4 taste si " 2 clici" ! xD

mihai b spunea...

Cum e in interior, asa e si in exterior…Modul in care este acum viata ta in exterior este o reflectie fidela a modului in care esti tu in interior. Daca viata ta este plina, ocupata, foarte posibil ca si in sufletul tau sa fie la fel de multa agitatie. Daca nu gasesti un moment de respiro, la fel de obosit se simte si sufletul tau. Uneori, pentru a acoperi si uita senzatia de “vid interior”, alegem sa ne “umplem” viata in exterior pana la refuz. Dar aceasta nu este o solutie, ci dimpotriva: pentru a trai simplu in “exterior” avem nevoie de o viata interioara simpla, clara, linistita. Si fiecare are Calea sa proprie de a “lucra cu sine”, dar ea presupune timp si efort. Dorind sa iti simplifici viata, este posibil sa nu te simti confortabil la inceput, in primul rand pentru ca e ceva nou. Este posibil sa te simti putin confuza sau alteori vinovata, mai ales cand vei refuza oameni sau idei. Se poate ca anumiti oameni si oportunitati sa dispara din viata ta si poate ca pentru moment, vei simti ca nu mai ai atata siguranta. Prioritatile ti se vor schimba si te vei intreba cine esti si ce iti doresti sa fii si sa faci. Dar nu te alarma, este o reactie normala la orice schimbare: pentru a deveni cel ce poti deveni, este nevoie sa renunti la cel care esti astazi.

Trimiteți un comentariu