Plimbare spre AFI Cotroceni

marți, 22 decembrie 2009


Pe la 8 fara ceva ne-am suit in masina si am plecat spre AFI Cotroceni Bucuresti). Pe drum totul bun si frumos, eu in spate cu Dini si Voicu dansam si cantam cat puteam, iar in fata Laur la volan si Alexandra (sormea) dansa si canta si ea odata cu noi. Ajungem noi la intrare in Bucuresti frumusel si ce sa vezi. Dita coloana de masini incercand fiecare sa ajunga unnde vrea. Am stat cred ca o jumatate de ora pana sa ajungem la AFI. In sfarsit, ajunsi acolo am inceput sa ne plimbam, sa ne uitam la magazine daca sunt haine dragute (si ieftine [:D]) ca sa cumparam si noi ceva, cand dintr-o data il vad pe Randi plimbandu-se prin magazinul unde eram si noi. Ii fac semn Alexandrei si ea in spatele lui facea la mine:"shhhh". Ne-a bufnit rasul si am plecat. Cum ne plimbam noi frumusel aflam ca Andra avea concert in momentul acela undeva intr-o parte a mallu-lui si incercam sa ajungem mai repede ca sa mai prindem si noi ceva. In timp ce Andra canta acolo si noi fredonam ce stiam, un pici adorabil de vreo 3 ani (fetita) incepe si danseaza p-acolo. Era o scumpete de fetita, avea ochii negri si mari si parul blond si drept si se misca cum putea ea mai bine. Mai un dansul pinguinului, mai un dansu robotului, ce stia si ea. Urmatoarea locatie a fost magazinul de animale unde erau niste catei puffy-uffy albi si cu ochisorii inlacrimati care cand puneau boticul acela scump al lor te dadeau pe spate. Unul din ei se uita asa dragut la mine de zici ca ma implora sa-l iau acasa.
Intr-unul din magazine, observ un tricou negru, destul de interesant, dar pe care scria:"Everyone needs an Edward". Am inteles, e febra Twilight, dar chiar asa? Limita unde e, ati uitat-o acasa?
Intr-un final, ne urcam in masina sa pornim spre Ploiesti. Ne oprim la o shaormerie sa-si cumpere Dini si Voicu ceva de papat, iar noi -pentru ca tineam post- ne luam cate o gogoasa, care s-a dovedit a fi rece, foarte rece. Sandvisurile "cu de toate" pe care le-au mancat cei doi miroseau nu prea dragut si au resit sa imputa toata masina cu miros de ceapa, ardei si ce mai era p-acolo. Odata ajunsi in Ploiesti, fiecare s-a dus la casa lui si plimbarea s-a terminat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu