Pariuri

joi, 8 decembrie 2011

Pariuri. Cred ca acesta e subiectul de azi.
Ai facut pariuri pana acum? Nu ma refer la pariuri stupide, ci la cele importante. Ai pariat pe ceva important? E stupid sa ai atata orgoliu.
Oricum, stiati ca atingerea unei femei ii face pe barbati sa parieze mai mult? Acestia continua sa parieze din ce in ce mai mult daca simt atingerea unei femei pe spate. Pe cand, daca un barbat il atinge, nu se intampla nimic.
Destul de interesant. Inca un lucru care ne demonstreaza ce putere avem asupra barbatilor. Nu despre asta era vorba. Te-ai gandit cum ar fi sa pariezi pe propriul tau viitor? De exemplu, sa pariezi pe mersul la facultate in strainatate. Ai pierdut pariul, nu te-ai dus in alta tara sa studiezi. In schimb, ti-ai continuat viata de aici, ti-a mers destul de bine. Ai terminat facultatea, ai gasit o slujba buna, ai intalnit pe cineva. Dar, totusi, parca lipseste ceva. Ai fi vrut sa afli cum ar fi fost sa te duci in alta tara. Sa cunosti alti oameni, alte locuri. Asta nu inseamna ca te detasai complet de lumea ta de aici, ci ca explorai lucruri noi. Nu uiti, studiezi.
Sper ca v-am dat de gandit.

1 comentarii:

Anunturi Iasi spunea...

Buna ziua
Numele meu este Constantin Iacob si va propun sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasimylove.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Anunturi Iasi (fara diacritice)
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi titlul pe care il doriti si linkul
Un an nou fericit si sa vi se indeplineasca toate dorintele.

Trimiteți un comentariu